Marlies Kruijer, een nieuwe schrijver 

De kracht van Amélie, waar gaat het over? 

  Preview: het nieuwe boek over de pionierstijd van de Noordoostpolder

Winactie! Je kan een historisch boek winnen.

 

Hoe? Bestel de historische roman ‘De kracht van Amélie’ via mijn contact pagina, betaal daarvoor € 20,95. En raad bij bestelling op welke datum de automobieltocht in het boek begint. Degene die er het dichtste bij zit, wint het Engelstalige tweedehands boek ‘The whims of fortune, the memoirs of Guy de Rothschild’. De tweede prijs is het Engelstalige boek ‘The letters of Vincent van Gogh’. De boeken zijn interessante inkijkjes in de levens van deze personen.

 

Let op! Alleen bij bestelling en schatting van de startdag van de automobieltocht via de contactpagina van deze website maak je kans op een van de prijzen. Deze actie geldt tot 3 januari 2023.

 

Het boek ‘De kracht van Amélie’ is een prettig leesbare Nederlandstalige roman over een jonge adellijke Franse vrouw, die in grote weelde leeft, maar de nodige hindernissen op haar levensweg vindt. Het is een fantasieverhaal, geïnspireerd door het leven van Hélène de Rothschild. Het verhaal begint in 1889. Een leuk cadeau voor de feestdagen.

 

'The whims of fortune' bevat de memoires van Guy de Rothschild, die met de kleindochter van Hélène de Rothschild trouwde, dus met een achternicht. Het is tweedehands, omdat dit boek niet meer nieuw te verkrijgen is. Het boek is in goede staat.

 

'The letters of Vincent van Gogh' bevat een groot gedeelte van de brieven van deze kunstenaar. Vincent was niet alleen een goed schilder, hij was ook een vaardig schrijver.